https://www.oa2produccions.cat/vizuri/

Vizuri

Enrera

En només tres anys, s’han anat obrint pas en la nodrida escena de versions deixant el seu segell propi allí per on passen. Joves amb enorme talent, Vizuri és una proposta fresca i potent que captiva pel seu dinamisme i entrega. Saben com connectar amb el públic, amb qui comparteixen edat, referents musicals i ganes de divertir-se.
Als concerts de Vizuri es vibra i es respira bon rotllo. Saben quines tecles tocar per a fer ballar el personal a ritme d’ska, reggae i mestissatge. Com els grups que millor funcionen en el camp de les versions, busquen convertir el públic en part indispensable de la festa, fer que sigui el gran protagonista de la nit juntament amb la banda.
I és que el seu repertori està pensat i fet per a triomfar: La Raíz, La Gossa Sorda, Strombers, Auxili o Oques Grasses i fins i tot adaptacions en clau caribenya de Manel i Els Amics de les Arts doten de força i personalitat el seu directe.

+Fotos
Vizuri Vizuri Vizuri Vizuri

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture