Search
Close this search box.

Serveis OA2

Organitzem esdeveniments musicals, oferim serveis audiovisuals i creem produccions musicals pròpies per promoure l’oci de qualitat.

Assessorament

Oferim assessorament artístic, legal, fiscal, laboral i de la llei de propietat intel·lectual a fi de garantir la seguretat i tranquil·litat dels nostres clients.

Audiovisuals

A OA2 disposem de material propi per llogar tant de so, llum i pantalles led per llogar.

Escenaris, grades i tanques

Tota mena d’escenaris, grades i tanques homologades sempre seguint la legalitat vigent respecte a aquests tipus d’infraestructures.

Infraestructures

Ens encarreguem de tot el que deriva de l’espectacle: banys portàtils, grups electrògens, casetes prefabricades, carpes…

Serveis de seguretat

Ens assegurem que les festes contractades siguin completament segures. Treballem amb una de les empreses més professionals del sector per garantir que tots els treballadors estan degudament donats d’alta a la seguretat social i compten amb el carnet vigent, sigui de controlador o vigilant. A més, disposen de l’uniforme adequat i tot el material necessari per al desenvolupament de la seva tasca.

Gestió de barres

Oferim un servei de gestió integral, tenint tot el personal donat d’alta a la seguretat social.

Difusió online

Promocionem el teu espectacle a través de les nostres xarxes socials, adaptant cada promoció al públic potencial de cada esdeveniment.

Disseny de cartells

Oferim dissenys personalitzats per a cada festa amb dissenyadors professionals. Cada client rep un disseny únic, ja sigui per a cartells, covers per xarxes socials, flyers, etc. També ens encarreguem de la impressió de cartells, flyers, díptics i més.