Search
Close this search box.

Txabi Franquesa

Els monòlegs de Txabi Franquesa es caracteritzen pel seu toc àcid. Són històries quotidianes explicades amb una inversió en realitat que no deixa indiferent a ningú. Amb la seva rapidesa, sinceritat i dinamisme característics, converteix els seus espectacles (perquè és tot un showman) en una aposta segura.

En televisió, el còmic català ha participat en diferents programes d’humor a nivell nacional. Ha gravat diversos monòlegs per a « El Club de la Comèdia» i «Paramount Comedy» . També ha estat col·laborador en «Nit sense Treva» de Dani Mateo. Així mateix ha co-presentat el magazín «Tips» de la 2 on l’humor era el fil conductor d’el programa.

A més ha treballat com a reporter en diferents programes de TV3, Localia o Barça TV. Per a la Sexta, ha treballat en «Caiga qui Caiga» i «Males Companyies» amb Manel Fuentes i en «Algú Tenia Que Dir-ho» amb David Broncano i Dani Rovira.

En teatre, Txabi Franquesa ha dirigit i presentat espectacles com «Parlant amb Franquesa» i «La cuina dels monòlegs» al costat d’altres humoristes de Paramount Comedy i ha participat en obres com «Còmics de barra» , d’El Terrat o ‘ Un casament feliç ‘ , compartint cartell amb Agustín Jiménez i Manu Badenes, així com de mestre de cerimònies en « The Hole 2″ .

També ha treballat com a actor en el film «La meva dieta mediterrània» , al costat de Santi Millán, Paco León i Olivia Molina, així com en diversos curtmetratges.