Search
Close this search box.

The Sey Sisters

The Sey Sisters és un espectacular trio de veus que, a través del soul i un estil pop impregnat de sonoritats africanes, s’uneixen amb l’objectiu de lluitar contra la injustícia, defensar els drets humans i transmetre esperança en el futur.

Aquestes tres germanes de descendència ghanesa combinen les seves veus en vibrants harmonies acompanyades de ritmes contagiosos que són el vehicle per reivindicar el seu lloc i la seva identitat com a afrodescendents. 

 

En directe són emoció i energia en estat pur i, acompanyades pel pianista i saxofonista Albert Bartolomé, completen un apassionant cercle de bona energia i aire fresc que commou l’ànima i remou consciències.

 

Des de la seva creació com a grup l’any 2006, han actuat per diferents festivals de Catalunya, Espanya i col·laborat amb múltiples artistes, tant nacionals com internacionals. L’any 2015 publiquen el seu primer treball discogràfic “Let Freedom Ring” (Temps Record) i al 2018 llencen “Rise” (Satélite K), el seu segon disc amb el que van consolidar el seu lloc dins l’escena musical catalana i van començar a obrir-se camí a la resta de l’estat. Aquest 2021 presenten el seu tercer treball discogràfic ‘We got your Back’ (Satélite K).