https://www.oa2produccions.cat/tarraco-surfers/

Tarraco Surfers

Enrera

Amb David Muñoz ‘Gnaposs’ (Jarabe de Palo), David Portero (La Banda Puig) i Joan Reig (Els Pets), Tàrraco Surfers és un grup de versions que farà Història.

————

Tàrraco Surfers és la banda de versions més genuïna dels últims temps. Versions de tots els estils i totes les èpoques musicals a ritme de surf.

Aquests cinc músics són molt antics. En el primer viatge en el temps de la història del qual se’n té coneixement, cinc ciutadans romans que vivien a la vora del riu Francolí, van anar a parar sense voler a una platja de la Califòrnia de principis de la dècada dels 60’s.

Un espectacle divertit, musical i amb una posada en escena inigualable, guitarres i ritmes surfers interpretant els millors hits de la història. (Michael Jackson, Boney M, Queen, Ricky Martin, Rihanna, Camilo Sesto , ACDC, Txarango, Hombres G, Pitbull, Els Pets, Tequila, Bruno Mars, Adele, Julio Iglesias, Shakira, Alaska, etc.)

+Fotos
Tarraco Surfers Tarraco Surfers Tarraco Surfers Tarraco Surfers

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture