https://www.oa2produccions.cat/quartet-melt/

Quartet Mèlt

Enrera

El Quartet Mèlt és un grup vocal jove, tot i que ja compta amb un important bagatge dalt dels escenaris del país. El 2012 es formava amb quatre cantants procedents de diferents indrets de Catalunya units pel món del cant coral català, i el 2015 la seva popularitat es va veure impulsada gràcies a la seva participació a la tercera temporada del concurs musical de TV3 Oh happy day, de la qual es van proclamar guanyadors.

Les seves inquietuds, junt amb la seva versatilitat, els ha dut a produir i a participar en espectacles ben diversos, des del seu ja clàssics concerts de Nadal, fins a la col·laboració amb la Cobla Contemporània, passant per l’obra teatral Imparables. També compten amb 2 discs propis, Maletes i Xarrampim.

Ara el Quartet Mèlt ens vol encomanar el seu optimisme amb el seu nou espectacle: Celebrem, on ens volen demostrar que, per petites que semblin, tenim moltes coses a celebrar. La companyia, l’amistat, el riure, etc., formen part del nostre dia a dia i no els donem la importància que es mereixen. El Quartet Mèlt defensa que celebrant les petites coses podrem aconseguir canviar la mirada per resoldre els grans conflictes que ens preocupen com a societat.

+Fotos
Quartet Mèlt Quartet Mèlt Quartet Mèlt Quartet Mèlt

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture