Search
Close this search box.

Orquestra Venus

L´orquestra Venus és una formació iniciada el 1996, celebrant ja el 25 aniversari, en aquests moments ja amb més de 1.700 actuacions per tot el territori català.

Actualment l’orquestra més gran de Catalunya,  23 components, 18 a l’escenari i 5 tècnics,

Adaptats sempre a la necessitat de cada poble oferim un extens concert (bàsicament tradicional i popular) i fins a tres hores de ball repassant tots els temes més balladors i sense deixar de banda temes de musicals, de pel·lícules i també el millor swing i rock de tots els temps, també amb cançons actuals, cobrint tots els públics, per la gent gran i també pel jovent.

Portem un equip de so i llums d´última generació, amb una escenografia espectacular, diferents desnivells, escales, i com no una pantalla de leds d´alta resolució.

La Venus no deixa ningú indiferent amb el millor repertori de ballables i amb el seu concert, amb coreografies constants i més de 12 canvis de vestuari.

Adaptats actualment a la situació covid 19 oferim un concert tradicional i també dinàmic de 2 hores  o  dos concerts d´una hora i mitja un de tradicional i un altre amb més participació del públic malgrat haver d´estar assentats.

La Venus som una garantia per a totes les festes majors, bona música i espectacle assegurat.