New Orlinyes Jazz Band

Enrera

New Orlinyes Jazz Band, aposta per un jazz proper, de qualitat i per a tots els públics. Es per això que el seu directe consta de dues parts, amb una durada entre una i fins a dues hores, que s’adapta a les necessitats de l’esdeveniment.
A la primera part interpreten una cuidada selecció d’estàndards de jazz amb arranjaments propis (alguns d’instrumentals, altres amb veu) per començar a ambientar i fer caliu, no poden faltar cançons com “Lullaby of Birdland” o “Billie’s Bounce”.
Sense intermig aparent, s’arriba a la segona part, on els músics s’aixequen, canvien l’instrument, i donen inici a la part mes dixieland i moguda. Tot al mes pur estil New Orlinyes.
Al principi, dalt de l’escenari i encara electrificats interpreten clàssics com “Shake of Araby” o “Sweet Georgia Brown”. Els últims temes del concert els interpreten conjuntament amb el públic, a baix de l’escenari i en acústic.

+Fotos
New Orlinyes Jazz Band New Orlinyes Jazz Band New Orlinyes Jazz Band New Orlinyes Jazz Band

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture