Search
Close this search box.

Les violines

25 anys composant entre violins i dones.
Enguany fa 25 anys que la Simone Lambregts va crear Les Violines, un dels grups de referència en la història del folk català, a partir de la idea de reviure l’essència de les festes majors dels pobles pirinencs on un violí sol feia ballar tot un poble. Per celebrar els 25 anys, Les Violines ens ofereix un repàs de la seva trajectòria en un concert on aquesta vegada sentirem exclusivament composicions pròpies.

Gaudirem de vint-i-cinc de les gairebé quaranta composicions de la violinista líder del grup, que han marcat un abans i un després en el violí folk de casa nostra. A més a més dels temes més coneguts de la autora com A tota corda, Vals de St. Martí o Xotis a Pequin es presentaran composions menys conegudes de les quals algunes encara no editades.

Un concert de 100% composició pròpia, entre violins i dones, en el que el format habitual de Les Violines (violins: Núria Balcells, Rebecca Macauley, Simone Lambregts, acordió diatónic: Clara Ribatallada i contrabaix: Maribel Rivero) anirà alternat d’altres formats ‘sorpresa’, ideats exclusivament per aquesta ocasió.