https://www.oa2produccions.cat/la-mitjanit/

La Mitjanit

Enrera

Som una formació que ha anat guanyant adeptes allà on mostra el seu espectacle. Pel seu so, el seu repertori, la seva posada en escena i actitud davant el públic, alguns s’atreveixen a definir-nos com un nou concepte en grups de versions i orquestres de ball. De fet, ens hem convertit en els últims anys en un referent de les festes majors que aposten per una programació moderna, participativa, popular, intel.ligent i catalana.

I és que no podem parlar sinó de fenomen quan s’aconsegueixen mesclar l’energia, la cohesió i la contundència d’un grup de rock amb la versatilitat d’una orquestra de versions, i més quan destil.la un compromís tant clar amb la música del país, i en general amb tot aquell repertori massa sobint ignorat o arracona, però que el jovent ha fet seu. Una mitjana de 70 actuacions a l’any des de fa 15 anys ens avalen.

Els 8 músics i 4 tècnics que conformen l’equip humà de La Mitjanit tenen una dil.latada experiència en el món de l’espectacle i una sensibilitat inusual als gustos del seu públic. Intentem aportar la peça que potser manca a moltes festes majors, a fi que els joves se la puguin sentir seva i implicar-s’hi, i els menys joves puguin sentir-se cofois d’una gran festa.

Ens proposem difondre la cultura del nostre país, mitjançant la festa, l’alegria i la música en directe. Podem fer una festa amb música per a tots els públics (des de ska, dub, hardcore, rock fins a passos-dobles, rumbes, folk, pop, disco… ) on tothom s’hi sentirà còmode i protagonista. Interpretarem èxits de sempre i les cançons més populars del moment, sense renunciar a cap estil, amb el repecte que es mereix una cultura rica i diversa, com és la nostra.

+Fotos
La  Mitjanit La  Mitjanit La  Mitjanit La  Mitjanit

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture