Search
Close this search box.

La Mitjanit

Som una formació que ha anat guanyant adeptes allà on mostra el seu espectacle. Pel seu so, el seu repertori, la seva posada en escena i actitud davant el públic, alguns s’atreveixen a definir-nos com un nou concepte en grups de versions i orquestres de ball. De fet, ens hem convertit en els últims anys en un referent de les festes majors que aposten per una programació moderna, participativa, popular, intel.ligent i catalana.

I és que no podem parlar sinó de fenomen quan s’aconsegueixen mesclar l’energia, la cohesió i la contundència d’un grup de rock amb la versatilitat d’una orquestra de versions, i més quan destil.la un compromís tant clar amb la música del país, i en general amb tot aquell repertori massa sobint ignorat o arracona, però que el jovent ha fet seu. Una mitjana de 70 actuacions a l’any des de fa 15 anys ens avalen.

Els 8 músics i 4 tècnics que conformen l’equip humà de La Mitjanit tenen una dil.latada experiència en el món de l’espectacle i una sensibilitat inusual als gustos del seu públic. Intentem aportar la peça que potser manca a moltes festes majors, a fi que els joves se la puguin sentir seva i implicar-s’hi, i els menys joves puguin sentir-se cofois d’una gran festa.

Ens proposem difondre la cultura del nostre país, mitjançant la festa, l’alegria i la música en directe. Podem fer una festa amb música per a tots els públics (des de ska, dub, hardcore, rock fins a passos-dobles, rumbes, folk, pop, disco… ) on tothom s’hi sentirà còmode i protagonista. Interpretarem èxits de sempre i les cançons més populars del moment, sense renunciar a cap estil, amb el repecte que es mereix una cultura rica i diversa, com és la nostra.