Search
Close this search box.

Juga i Juga

Juga i Juga és una combinació perfecte per realitzar durant un matí o una tarda dins d’un ambient familiar amb ganes de passar-ho molt i molt bé. Omplirem la plaça o el pati de l’escola amb més de 45 jocs tradicionals de totes les mides!!!!

Es tracta d’un bloc de 12 jocs gegants, atractius i educatius per a tots els gustos i edats. Així doncs, un simple joc de taula que es converteix en un gran taulell.
Podeu trobar-hi jocs com ara el quatre en ratlla de més d’un metre d’alçada, el joc del qui és qui de 2 metres de llargada, el joc de l’oca, un joc de pesca i altres jocs per desenvolupar l’enginy, la memòria i l’habilitat. Tots ells de gran tamany.

A més a més hi haurà 45 jocs tradicionals repartits en sis estructures de fusta!!! Aquests faran que els nens i nenes, pares i mares potenciïn l’agilitat, l’equilibri, l’habilitat i l’organització entre ells. Es tracta de jocs lliures; ells mateixos decideixen si volen fer una carrera de sacs o bé jugar a estirar la corda, practicar amb els diàbolos o provar de caminar amb les xanques, entre molts altres jocs.