Search
Close this search box.

Juga i Esmorza o Berena

Us oferim una combinació perfecte per gaudir d’un matí o una tarda en família: taller de cuina on els nens i nenes podran elaborar el seu propi esmorzar o berenar i 12 jocs gegants per a totes les edats per acabar de gaudir de la festa amb la vostra família.

Els nens i nenes podran convertir-se en cuiners per un dia, descobrint i desenvolupant les seves arts culinàries dins d’una estructura en forma de cuina. Podran elaborar un d’aquests menjars: pizza o coca de recapte, magdalenes gegants decorades amb sucrets i xocolata, galetes divertides, piruletes de xocolata, croissants dolços i/o salats, pastís de pa de pessic o de llaminadures, pinxos de poma banyats amb xocolata i decorat amb fruits secs i sucrets de colors,…

A més a més, hi haurà 12 jocs de dimensions gegants repartits per la plaça, carrer, pati de l’escola,… per a tots els gustos i edats.

Es pot trobar des del quatre en ratlla de més d’un metre d’alçada, fins al joc del qui és qui de 2 metres de llargada, passant pel joc de l’oca, joc de pesca i altres jocs que ajuden a desenvolupar l’enginy, la memòria i l’habilitat. Tots ells de grans dimensions.