Search
Close this search box.

Hora de Joglar

Han estat la gran revelació musical de la temporada amb el seu segon disc, Present (RGB Suports, 2018). El nou nom cridat a ocupar un espai preferent a l’escena nacional. El seu 2017 ha estat l’any perfecte que tota banda amb projecció somnia. 50 concerts en 9 mesos per tot Catalunya, participant en moltes de les grans festes majors i els principals escenaris festivalers com Canet Rock, Acampada Jove,
Bioritme, Esperanzah, Í-taca o Anòlia, a més de la Fira Mediterrània de Manresa.
Hora de Joglar ha sabut marcar perfil propi dins de la nodrida escena del mestissatge amb una combinació única de sonoritats explosives d’arreu del món i una espectacular posada en escena que ha trobat una gran resposta per part del públic i dels programadors. La seva música ens transporta a gran velocitat del centre d’Europa al Carib, passant per la Garrotxa, la comarca d’on són originaris la majoria dels seus membres. Un viatge transoceànic, a base de swing, balkan, reggae, ska i latin que encén els escenaris on toquen, animant a la gent a gaudir i ballar, a no quedar-se quieta.
Han tancat aquest any rodó, participant a El disc de la Marató de TV3, amb un dels grans temes de l’àlbum: Una adaptació al català de “Baila morena” de Zucchero passada pel seu sedàs swing. Aquest 2018, Hora de Joglar continuarà girant per Catalunya, a més de la resta dels Països Catalans i Europa, amb un espectacle completament renovat, on potenciaran encara més la part més festiva i ballable amb la incorporació d’un DJ. Un nou directe per cloure un gran disc i acabar de situar-los entre els grans noms del panorama musical.