https://www.oa2produccions.cat/figa-flawas/

FIGA FLAWAS

Enrera

A ningú se li escapa que la música urbana és la nova revolució musical, Figa Flawas. Des de Valls, arriba aquest duet de cantant i productor format per dos amics de la infància (Xavier Cartanyà i Pep Velasco) amb un so fresquíssim de música urbana festiva: reggaeton, trap, pop, urban, disco, rumba, drill, …

Qualsevol etiqueta se’ls hi queda realment petita. Al 2022 han tret el seu primer àlbum auto produït “Joves Tendres”, on ràpidament s’han situat com uns dels talents més prometedors de Catalunya. Temes com La Tabarra, Osset de Peluix o Xuculatina han sonat per tots els mitjans: ràdios, festes majors, DJ’s… Esdevenint ja la Banda Sonora d’una nova generació que és desenfadada, tendra i es veu reflexada amb les lletres de Figa Flawas, unes lletres lluminoses que oloren a estiu i alegria.

El seu directe festiu i ballable ja s’ha pogut veure a grans ciutats de la geografia catalana i han construït una àmplia base de seguidors amb set de nous sons i aire fresc dins del panorama.

+Fotos
FIGA FLAWAS FIGA FLAWAS FIGA FLAWAS FIGA FLAWAS

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture