https://www.oa2produccions.cat/feliu-ventura-2/

Feliu Ventura

Enrera

‘Convocatòria’ és el nou àlbum de l’autor xativí i cantant de cançons, Feliu Ventura i el primer amb cançons pròpies d’ençà d’aquell llunyà ‘Música i lletra’, que aparegué l’11 de setembre de 2011. Nou anys i un esperit incansable han mantingut a Feliu Ventura sempre a peu del canó, amb edicions de discos especials, directes i rareses com ‘Vers l’infinit’ (2013), ‘Referents’ (2014) o ‘Sessions Ferotges’ (2018, amb la banda catalana de lo-fi reggae Xerramequ i els Aborígens) i també estrenant-se en el camp literari amb el seu primer llibre ‘Com un record d’infantesa’ (2015, Sembra Llibres).
Feliu Ventura, l’autor xativí de cançons meridional de llarga distància i vol rasant, s’ha fet esperar amb aquesta nova ‘Convocatòria’, però cal reconèixer que sempre torna quan més ens calen les cançons. És cert que no pot haver-hi una revolució sense cançons, i que una cançó és un giny definitivament massa fràgil com per a eixigir-li canviar el món, però el què si que poden fer les cançons és acompanyar a les persones que el volen transformar cada dia.

ANY DE FUNDACIÓ: 1993
LOCALITAT: Xàtiva
ESTIL: cantant de cançons

+Fotos
Feliu Ventura Feliu Ventura Feliu Ventura Feliu Ventura

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture