https://www.oa2produccions.cat/circuit-dhabilitat-amb-espumes/

Circuit d’habilitat amb espumes

Enrera

Circuit delimitat amb tanques de fusta i amb terra tou pensat especialment per a nens i nenes d’1 a 6 anys.

Està format per una sèrie de grans peces d’espuma tova de diferents formes i colors col·locades formant un circuit, que ajuden a estimular les habilitats motrius dels més petits.

En el circuit, tot el grup recorre un trajecte al llarg del qual els nens i nenes es van trobant amb diferents exercicis. La sortida es dóna de manera progressiva i quan acaben poden tornar a començar tantes vegades com desitgin. Per tal de no fomentar el sentit competitiu entre els nens i nenes, el circuit és circular, arriben en el mateix ordre que han sortit i el tornen a començar. Els tipus d’exercicis que realitzaran poden ser: arrossegar-se com una serp dins d’un túnel, a continuació passar per dins d’un cuc gatejant, després fer tombarelles, etc.

+Fotos
Circuit d’habilitat amb espumes Circuit d’habilitat amb espumes Circuit d’habilitat amb espumes Circuit d’habilitat amb espumes

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture