https://www.oa2produccions.cat/campikipugui/

Campikipugui

Enrera

En una gran nit de Festa Major sempre han de sonar èxits de tots els temps, però també els nous hits de moda del moment. Una gran nit de Festa Major és aquella que recordes tota la vida perquè ho vas donar tot fins veure sortir el sol ballant totes i cadascuna de les cançons.

Això és Campikipugui, un grup de versions de La Cellera de Ter on, en dues hores, hi sonen grans èxits sense interrupció. Des de Raphael a Bad Gyal passant per El Canto del Loco, Zoo, The Tyets o Boikot.

Després d’anys d’experiència sobre els escenaris i de compartir cartell amb grans artistes del panorama artístic com Zoo, La Gossa Sorda, The Tyets, El Pony Pisador o Smoking Souls, aquest 2024 Campikipugui arriba amb un nou repertori on la interacció amb el públic hi és sempre present. Tenen tots els ingredients necessaris per passar una gran nit de festa major!

+Fotos
Campikipugui Campikipugui Campikipugui Campikipugui

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture