https://www.oa2produccions.cat/a-kontrakorrent/

A Kontrakorrent

Enrera

DOSIS DE REIVINDICACIÓ I FESTA

 

D’esperit festiu i ànima combativa, A Kontra Korrent segueix més viu que mai aquest 2023. Els orígens de la banda es remunten a la primavera del 2016 en un bar de la ciutat de Lleida. Aquells joves que van començar a assajar per passar l’estona desconeixien tot el que el futur els tenia guardat

Després de sis anys, diversos singles i més de 90 concerts, A Kontra Korrent encara el seu setè any d’història amb més ganes que mai. “La il·lusió segueix més viva que mai” segons expliquen ells mateixos.

Amb el pas del temps la banda lleidatana s’ha anat consolidant i ha après que el seu hàbitat és la carretera. I és que els seus concerts són una autèntica explosió d’energia i festa, acompanyats sempre d’una crítica social que empeny a lluitar contra les injustícies. Durant aquest 2023, A Kontra Korrent té previst publicar nova música i continuar girant per tot el país amb un directe renovat i ple de festa amb les millors versions del moment.

+Fotos
A Kontrakorrent A Kontrakorrent A Kontrakorrent A Kontrakorrent

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture