https://www.oa2produccions.cat/txabi-franquesa/

Txabi Franquesa

Enrera

Els monòlegs de Txabi Franquesa es caracteritzen pel seu toc àcid. Són històries quotidianes explicades amb una inversió en realitat que no deixa indiferent a ningú. Amb la seva rapidesa, sinceritat i dinamisme característics, converteix els seus espectacles (perquè és tot un showman) en una aposta segura.

En televisió, el còmic català ha participat en diferents programes d’humor a nivell nacional. Ha gravat diversos monòlegs per a « El Club de la Comèdia» i «Paramount Comedy» . També ha estat col·laborador en “Nit sense Treva” de Dani Mateo. Així mateix ha co-presentat el magazín “Tips” de la 2 on l’humor era el fil conductor d’el programa.

A més ha treballat com a reporter en diferents programes de TV3, Localia o Barça TV. Per a la Sexta, ha treballat en “Caiga qui Caiga” i “Males Companyies” amb Manel Fuentes i en «Algú Tenia Que Dir-ho» amb David Broncano i Dani Rovira.

En teatre, Txabi Franquesa ha dirigit i presentat espectacles com «Parlant amb Franquesa» i «La cuina dels monòlegs» al costat d’altres humoristes de Paramount Comedy i ha participat en obres com «Còmics de barra» , d’El Terrat o ‘ Un casament feliç ‘ , compartint cartell amb Agustín Jiménez i Manu Badenes, així com de mestre de cerimònies en « The Hole 2″ .

També ha treballat com a actor en el film «La meva dieta mediterrània» , al costat de Santi Millán, Paco León i Olivia Molina, així com en diversos curtmetratges.

+Fotos
Txabi Franquesa Txabi Franquesa Txabi Franquesa Txabi Franquesa

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture