https://www.oa2produccions.cat/toc-toc/

Toc Toc

Enrera

A la consulta d’un cèlebre psiquiatra, estan citades diferents persones que pateixen trastorns obsessius compulsius, allò que coneixem habitualment com a TOCs. Els nostres pacients presenten tot un ventall de símptomes deguts a la síndrome de Tourette, a l’aritmomania (o mania per fer càlculs i comptar tot el que ens envolta), el trastorn de la verificació compulsiva, la por a les bactèries, l’obsessió per la simetria…

 

“Senyores i senyors, malauradament, el Doctor Cooper està retingut a l’aeroport de Londres degut a un retard aliè a la companyia. Els prego, si us plau, que siguin pacients. Gràcies!”

 

Reunits a l’espera que el famós doctor Cooper els atengui, els nostres pacients començaran a interactuar entre ells i crear situacions d’allò més curioses, per dir-ho d’alguna manera, i a treure’n les seves pròpies conclusions.

 

TOC TOC és tot un clàssic de la dramaturgia còmica dels nostres temps i ara podreu gaudir-ne d’ella en una versió més propera!

+Fotos
Toc Toc Toc Toc Toc Toc Toc Toc

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture