https://www.oa2produccions.cat/tian-lara/

Tian Lara

Enrera
Tian Lara (Barcelona, ​​1981) és còmic, monologuista, infermer i anticoach.
Més de 1200 actuacions en directe a l’esquena i 8 anys en cartellera de teatre amb diversos espectacles.
Còmic de canal de TV Comedy Central (Paramount Comedy), el 2016 va gravar el monòleg «Humans salvatges» i en 2017 «Tauró negre». Posteriorment va gravar una actuació en cafè teatre per al programa «De Bon Humor», a TV3.
Tian a l’escenari té un estil ràpid i explosiu, amb predilecció per barrejar temes d’actualitat i experiències completament reals, sense oblidar la improvisació i interacció amb el públic.
De petit volia ser veterinari i convertir casa seva en un zoo, d’això parla el seu primer espectacle en solitari de stand up comedy «Animalades». D’altra banda, el seu passat com sanitari ofereix multitud d’anècdotes relacionades amb aquest sector. També és un dels creadors de l’espectacle d’èxit «Vermunólogos», un clàssic a la ciutat de Barcelona.
Actualment recorre els escenaris amb «El Anticoach», el monòleg que NO canviarà la teva vida, un xou que aborda el món de l’coaching en clau d’humor i amb el qual ha estat en cartellera al Teatre Capitol de Barcelona, ​​entre d’altres.
+Fotos
Tian Lara Tian Lara Tian Lara Tian Lara

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture