Quim Masfarrer – Moltes Gràcies

Enrera

Moltes Gràcies és un espectacle creat durant les setmanes de confinament i en el qual Quim Masferrer s’acostarà a la gent d’una manera que mai abans havia fet. Si fins ara era el públic que anava a veure a l’actor, a partir d’ara serà l’actor qui anirà a veure al públic. Fa totalment seva l’expressió ‘Si no podem anar al teatre, el teatre ve a nosaltres’. Si el públic no pot anar on hi ha l’escenari, que sigui l’escenari el que es mogui i vagi a buscar el públic.

Un escenari sobre rodes recorrerà els carrers principals del vostre municipi. En Quim Masferrer serà dalt de l’escenari amb l’objectiu que els veïns i veïnes del poble ens expliquin històries i les comparteixin amb la resta d’habitants. En Quim, durant el trajecte, els anirà convidant a pujar a l’escenari. Posarà en valor actes solidaris, històries entranyables, persones que s’han implicat de manera especial en aquests dies i poder donar-los MOLTES GRÀCIES. Aquest escenari mòbil serà una plataforma d’experiències única, una barreja d’humor i emotivitat amb l’objectiu de compartir amb la resta de veïns i veïnes aquests moments que ens ha tocat viure.

+Fotos
Quim Masfarrer – Moltes Gràcies Quim Masfarrer – Moltes Gràcies Quim Masfarrer – Moltes Gràcies Quim Masfarrer – Moltes Gràcies

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture