https://www.oa2produccions.cat/jammes-garibo-magia/

Jammes Garibo Màgia

Enrera

Jammes Garibo es un autèntic especialista amb la màgia de gran format, mes de 20 anys de trajectòria professional l’avalen com una referència indiscutible. Campió d’Espanya a l’any 1999 amb l’edat de 13 anys, convertint-se amb el mag més jove de la història en obtenir el títol. El 2011 es contractat per l’Acadèmia de les arts màgiques (Los Angeles, Califòrnia) i actuar al prestigiós “Magic Castle” de Holywood, on han actuat els millors mags del mon.

Es un dels il·lusionistes amb mes projecció dels últims anys en la història de la màgia a Espanya. El seu esperit emprenedor i la capacitat artística l’han portat a aconseguir omplir teatres per on ha passat. Al llarg d’aquests anys ha aconseguit especialitzar-se amb les “Grans il·lusions” sent la faceta més espectacular dins la màgia.

 

La combinació de la música, les llums i el ritme trepidant converteixen “La Màgia de Jammes Garibo” en un únic excepcional espectacle molt entretingut per tots els públics.

Contacta’ns per a més info

 

+Fotos
Jammes Garibo Màgia Jammes Garibo Màgia Jammes Garibo Màgia Jammes Garibo Màgia

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture