https://www.oa2produccions.cat/histeria-sagrada-cia-toni-alba/

Histèria Sagrada (Cia Toni Albà)

Enrera

Després del robatori del Nen Jesús de Trona, Mossèn Dalmau, prior de l’ordre de Sant Hams i rector del convent de Steer, a Holanda, rep l’encàrrec d’investigar els diferents corrents religiosos per tal de copsar-ne els defectes i les mancances que han portat la societat a allunyar-se dels valors morals i espirituals.
Després de la investigació, Mossèn Dalmau decideix elaborar una conferència educativa inspirada en la més pura tradició de la moixiganga medieval, destinada a que tots els feligresos de la congregació retrobin els orígens essencials i purs de la religió.
En aquest “Primer Acte Extraordinari”, Mossèn Dalmau serà assistit per l’Antòniu, un professor de ciències naturals en procés de rehabilitació espiritual.

+Fotos
Histèria Sagrada (Cia Toni Albà) Histèria Sagrada (Cia Toni Albà) Histèria Sagrada (Cia Toni Albà) Histèria Sagrada (Cia Toni Albà)

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture