Search
Close this search box.

FLAIX FM

FLAIX FM

 

Sergi Domene  és un autèntic melòman al servei de l’electrònica més expressiva: EDM, dance, house, tech-house, comercial…
Porta més de 15 anys revolucionant les ones de Flaix FM, i ha punxat als millors clubs nacionals i internacionals. França, Itàlia, Alemanya, Polònia, Grècia, Holanda, el Marroc… La seva trajectòria l’ha convertit en una autèntica referència del panorama dance: el DJ de DJs.
Ha estat protagonista destacat de festivals com l’Electrobeach, el BBF, el MIF, el Mediterránea Festival, el Matinée Summer Festival o Maestro.
Amb més de 15 hits publicats, la seva habilitat per sorprendre i connectar amb el públic converteix les seves sessions en tot un xou musical.

 

Héctor Ortega és un dels DJs més respectats de Barcelona. Als 16 anys ja era resident en diferents sales del Vallès i altres discoteques emblemàtiques com FABRIK, i amb 19 anys s’incorpora de locutor estrella a Máxima FM. Després de triomfar en diferents emissores com Los 40 i Máxima FM, guanya la merescuda plaça al programa despertador de FLAIX FM.
L’Héctor Ortega és capaç d’integrar un ampli ventall d’estils a les seves sessions per adaptar-se a les exigències del públic: música comercial, electrònica, reggaeton i altres sons urban.

 

Miquel González amb menys de 25 anys,  ha aconseguit el que molts només somien: marcar el ritme de la nova generació musical.
Les seves sessions dance i comercial sonen dins i fora de Flaix FM, emissora on és locutor i DJ en programes com Flaix Urban i Flaix Running. Incansable i inconformista, ha punxat a llocs tan emblemàtics com al Gran Premi de Moto GP 2018 de Montmeló, a sales com Soho Empuriabrava i Sala Bikini, i com a DJ resident a Casino Girona.