¿No ves este contenido en Español? Tradúcelo haciendo clic aquí

Europa

Enrera

La idea de crear l’orquestra neix com una manera d’unir un grup d’amics, tots músics, que tocaven en orquestres diferents. Així van decidir crear una orquestra per tal de tocar junts i passar-s’ho bé. El que no s’imaginaven era que una il•lusió de joves acabaria esdevenint, per a molts dels que van començar, en un treball de molts anys o de tota la vida.

A finals del 1976, va sorgir la iniciativa i van començar els primers assajos i al febrer del 1977, va començar a actuar. La primera actuació va tenir lloc a la província de Huesca, però la presentació oficial va ser a Ulldecona. Ràpidament van començar a actuar per tot Catalunya, però sobretot, per Navarra, Saragossa i Logronyo.

Durant els primers 17 anys la formació de l’orquestra era masculina i al 1994 es va incorporar la veu femenina. Avui en dia, però, també compta amb una trompetista i una saxofonista. Així que la formació ha canviat molt i s’ha ampliat, de manera que al principi hi havia vuit components a l’escenari, i actualment en són onze.

+Fotos
Europa Europa Europa Europa

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture