Search
Close this search box.

Ens ataquen els pirates!

Ha arribat un enorme vaixell pirata de 4m de llargada per 4m d’alçada ple de pirates, hem de mantenir-nos fora de perill.
Tots els participants que ho desitgin disposaran de boles fetes amb material tou i que no bota per fer fora aquest vaixell i així poder salvar el nostre poble!!! Un joc de punteria atractiu per a tothom!!!
Aquest vaixell està fet amb volum, hi han les baranes, l’anca, el timó, veles de roba i infinitat de finestres per tombar amb l’ajuda de 2 canons!! Hi ha barrets de pirata per a tots aquells que desitgin tombar el vaixell: Buscarem el salvador, qui serà?

A més a més omplirem la plaça amb 45 jocs tradicionals repartits en sis estructures de fusta!!! Aquests jocs faran que els nens i nenes, així com els pares i mares, potenciïn l’agilitat, l’equilibri, l’habilitat i l’organització entre ells. Es tracta de jocs lliures, els nens decideixen per si mateixos si volen fer una carrera de sacs o bé jugar a estirar la corda, practicar amb els diàbolos o provar a caminar amb les xanques, entre molts altres jocs.