Search
Close this search box.

El Viatger dels Contes

Els nostres protagonistes emprenen un llarg viatge cercant contes, rondalles i cançons perdudes o potser oblidades, un recull d’experiències viscudes en cada país com Romania, Colòmbia, Marroc, Ucraïna, Senegal i algun que altre que ara no recordem.

Contes màgics, contes de música, contes pintats, contes d’animals, contes encadenats, contes de titelles, formaran part d’aquest espectacle que ens submergirà a tots en aquest curiós viatge on tant estarem escoltant com ballant.

En aquest espectacle, els nostres viatgers ens explicaran com la fruita va ajudar al poble a retornar els seus colors originals a les cases i que els seus habitants recuperin l’alegria i sabeu, tot això serà gracies a la fruita aquesta fantàstica historia l’han vingut a explicar-t’ho a tu.

Els Viatgers dels Contes està pensat i ideat per a escoles o biblioteques on el factor didàctic està en que el nen deixi volar la imaginació aprenent que un conte o un llibre ens pots fer viatjar tanmateix volem potenciar el gust a escoltar.