https://www.oa2produccions.cat/el-viatger-dels-contes/

El Viatger dels Contes

Enrera

Els nostres protagonistes emprenen un llarg viatge cercant contes, rondalles i cançons perdudes o potser oblidades, un recull d’experiències viscudes en cada país com Romania, Colòmbia, Marroc, Ucraïna, Senegal i algun que altre que ara no recordem.

Contes màgics, contes de música, contes pintats, contes d’animals, contes encadenats, contes de titelles, formaran part d’aquest espectacle que ens submergirà a tots en aquest curiós viatge on tant estarem escoltant com ballant.

En aquest espectacle, els nostres viatgers ens explicaran com la fruita va ajudar al poble a retornar els seus colors originals a les cases i que els seus habitants recuperin l’alegria i sabeu, tot això serà gracies a la fruita aquesta fantàstica historia l’han vingut a explicar-t’ho a tu.

Els Viatgers dels Contes està pensat i ideat per a escoles o biblioteques on el factor didàctic està en que el nen deixi volar la imaginació aprenent que un conte o un llibre ens pots fer viatjar tanmateix volem potenciar el gust a escoltar.

+Fotos
El Viatger dels Contes El Viatger dels Contes El Viatger dels Contes El Viatger dels Contes

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture