Search
Close this search box.

Cobla Orquestra Costa Brava

L’Orquesta Costa Brava va ser fundada l’any 1956 a Palafrugell per un grup de músics procedents de les millors orquestres del moment.

Ha mantingut sempre una trajectòria brillant, en la que destaquen diverses actuacions a l’estranger que culminen amb la que es va celebrar en l’acte d’homenatge al pintor Joan Miró a París. Pel que fa a casa nostra, podríem indicar com a actuacions més rellevants les que la Costa Brava ha realitzat al Palau de la Música Catalana i a programes de TV3 com “L’Envelat” i “Festa Major“.

La seva discografia és considerable, especialment en la vessant de la música per a cobla, en la que està avalada per marques tan prestigioses com Philips o Columbia.

El concert és la part més completa i complexa del nostre espectacle, aconseguint una unió perfecta entre música i escenografia, sense descuidar cap dels aspectes indispensables com són música, dansa i vestuari.

El ball és el moment de gaudir de la música i de deixar-se emportar pel ritme dels nostres temes. Balls de saló com el Bolero, el Txatxatxá, la Cúmbia, el Pasdoble, el Fox-trot, el Swing, el Vals i el Tango entre d’altres amb temes d’ahir, d’avui i de sempre. També disposem de repertori de final de festa amb versions per jovent i sel·leccions de la millor música del 60s, 70s i 80s . Amb el nostre repertori de ball, adequat al públic assistent i dissenyat al moment, teniu garantitzada una vetllada inoblidable.

Com a cobla que som, no podem descuidar la sardana, la nostra música per excel-lència.

Oferim un ampli repertori que abarca des dels grans compositors de sempre fins a les joves promeses d’avui dia. Un ventall de grans obres interpretades per ballar, per escoltar, per gaudir i per sentir amb el cor els sons de la nostra terra.