¿No ves este contenido en Español? Tradúcelo haciendo clic aquí

Quico, El Cèlio, el noi i el mut de Ferreries

Enrera

La banda que s’ha saltat amb més gràcia i originalitat totes les normes a l’ús sobre la manera de recuperar la música popular catalana«. La música d’arrel de les Terres de l’Ebre interpretada per un grup de músics que es posen en el paper d’un cec i una divertida troupe de personatges creadors d’un imaginari propi i que viuen a cavall entre la tradició i la modernitat; frescos, entranyables i carregats d’aquella ironia que ajuda a viure millor. Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries van nàixer com a grup artístic el 15 de desembre de 1992 en un petit concert al bar La Finestra de Tortosa, En aquests 23 anys de carretera i «4L» hi ha hagut prop de 1700 concerts, 12 discos, 4 llibres i desenes de col.laboracions en discos col.lectius o d’altres artistes. Tota aquesta tasca els ha fet mereixedors d’11 premis Enderrock de la Música Catalana, 2 premis Arc, 1 premi Altaveu i del Premi Joan Amades 2013 de Cultura Popular. La seva música ha omplert recintes com el Palau de la Música Catalana, la Sorbonne de Paris, la plaça del Pilar de Saragossa i la plaça de Sant Jaume de Barcelona. Des de l’any 2012 venen impulsant la Casa de la Jota: un projecte formatiu i pedagògic per donar a conèixer la música tradicional i popular del sud de Catalunya arreu del país.

+Fotos
Quico, El Cèlio, el noi i el mut de Ferreries Quico, El Cèlio, el noi i el mut de Ferreries Quico, El Cèlio, el noi i el mut de Ferreries Quico, El Cèlio, el noi i el mut de Ferreries

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture