¿No ves este contenido en Español? Tradúcelo haciendo clic aquí

Mar Brava

Enrera

Som el grup Mar Brava, una formació dedicada al cant de taverna i d’havaneres, amb una experiència de més de 25 anys d’actuacions arreu de Catalunya i dels Països Catalans. El grup proposa unes actuacions on es barregen havaneres, valsets mariners, rumbes, boleros, sardanes, tangos, cant líric, etc, tal i com queda reflectit en els nostres 6 cds enregistrats

D´un temps ençà, en el nostre grup s´han anat incorporant nous components, com són el baix-baríton Joan Carles Esteve guanyador del premi al millor cantant líric d’havaneres del Certamen de Torrevieja del 2015 i el Carlos Randino, acordionista que pertany a la guardonada Orquestra d’Acordions de Sabadell, alhora que formen part des del seu inici, el Josep Mediñá com a tenor i el Ramon Gascón com a baríton.

 Les nostres actuacions tenen una durada d´ 1 h i 30 minuts, distribuïda en dues parts de 45 minuts cadascuna amb  intermedi entre ambdues.

+Fotos
Mar Brava Mar Brava Mar Brava Mar Brava

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture