¿No ves este contenido en Español? Tradúcelo haciendo clic aquí

Lo Castell

Enrera

Formació juvenil que actuem, des de ja fa unes temporades, en diferents actes sardanistes arreu de les nostres contrades. La nostra cobla està composta per joves, la majoria dels quals vàrem començar a estimar la música a l’Escola Municipal de Música Mn. Jesús Capdevila de Bellpuig, lloc que considerem com el punt de partida de la nostra agrupació musical. Durant la segona meitat de la dècada del 2000 ens en vàrem independitzar de l’ escola i volem sols gaudint amb la música i la sardana.

Amb el temps hem anat madurant i canviant i  han entrat a forma part del grup, joves de l’ Escola Municipal de Música de Tàrrega

Tot i això, no hem deixat la nostra formació ja que alguns encara continuem amb els estudis musicals.

Sota la direcció del bellpuigenc Xavier Roig, l’activitat principal són les ballades i aplecs, així com també altres esdeveniments sardanistes en les nostres comarques.

Hem participat a Nits de la Sardana , en diferents diades de Sant Jordi i de l’11 de Setembre, en alguns Saltem i Ballem,  Festes Majors , Sardanes a la Fresca, així com en festes patronals.

+Fotos
Lo Castell Lo Castell Lo Castell Lo Castell

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture