¿No ves este contenido en Español? Tradúcelo haciendo clic aquí

Karaokes Band

Enrera

Karaokes Band és una proposta revolucionària en el món de les versions. Una banda de música 100% en directe que et faran ballar amb els seus popurris de grans èxits actuals i de tota la vida i sintonies de sèries i pel·lícules. A diferència d’altres concerts de versions, podràs seguir i deixar-te l’ànima cantant les cançons, sense desentonar ni oblidar-te de la lletra: El Karaokes del nom els hi ve per la pantalla gran que col·loquen al fons de l’escenari, que et permetrà veure la coreografia d’una cançó, mentre avança la lletra a la mateixa velocitat que la interpreta el grup.
Aquesta unió de vídeo i música provoca que en els seus concerts acabi havent-hi tant xou a dalt com a baix de l’escenari. Entre popurri i popurri, quan el públic està més animant, Karaokes Band dóna la possibilitat als més valents d’entrar en escena i cantar una cançó, entre un repertori de més de 100 temes, mentre ells
els acompanyen. Una transició de baix a dalt que es produeix ràpidament, gràcies a una coordinadora, i un sistema telemàtic, que possibilita que el grup s’arrenqui amb els primers acords del tema escollit, abans que els cantants locals facin la seva entrada.
Un format rodat i sense interrupcions, que anima al públic a ser participatiu, a perdre la vergonya i interpretar cançons amb els amics o simplement, a gaudir i riure amb l’actuació dels coneguts. Karaokes Band és un grup únic que ha passat per les Festes de Gràcia, Sants, del Tura, Igualada, Piera, Tàrrega, Lleida, Barcelona, Vilassar de Mar, Santa Coloma de Gramenet, Cornellà, Esplugues, Sant Pol i molts altres, a més de sales com Salamandra o La Sala, festivals com els Petits Camaleons o Closcamoll.

+Fotos
Karaokes Band Karaokes Band Karaokes Band Karaokes Band

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture