¿No ves este contenido en Español? Tradúcelo haciendo clic aquí

Eròtic Giust

Enrera

Atracció, provocació, languidesa, insinuació, deler… són algunes de les arestes d’aquest particular univers eròtic que vuit músics construïm al llarg d’un espectacle que combina arts escèniques, poesia i prosa. Amb una mirada oberta recollim des de textos escrits per l’ocasió fins a d’altres que tenen segles d’història, i passant per la formalitat més clàssica, la sensibilitat més delicada o el llenguatge més directe, tots mostren diferents tipus de passions que poden despertar les relacions humanes en totes les seves formes i colors.

El ritme d’Eròtic Giust està marcat per un joc de contraposicions, un balanceig irregular entre rima i vers lliure, entre instruments i veu, entre cant i parla. El giusto-sil·làbic és un tipus d’organització mètrica que dóna nom a l’espectacle i forma a unes músiques que es troben amb el text per acompanyar-lo en prosòdia i significat. D’aquí surt una multitud desordenada de ritmes coixos i compassos irregulars que, acompanyats de sonoritats que ens evoquen a la mediterraneïtat i al folklore, ens connecta amb un vast patrimoni de tradició oral molt oblidat però que, en clau de nova composició, resulta original i actualitzat.

+Fotos
Eròtic Giust Eròtic Giust Eròtic Giust Eròtic Giust

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture