¿No ves este contenido en Español? Tradúcelo haciendo clic aquí

Ens ataquen els pirates!

Enrera

Ha arribat un enorme vaixell pirata de 4m de llargada per 4m d’alçada ple de pirates, hem de mantenir-nos fora de perill.
Tots els participants que ho desitgin disposaran de boles fetes amb material tou i que no bota per fer fora aquest vaixell i així poder salvar el nostre poble!!! Un joc de punteria atractiu per a tothom!!!
Aquest vaixell està fet amb volum, hi han les baranes, l’anca, el timó, veles de roba i infinitat de finestres per tombar amb l’ajuda de 2 canons!! Hi ha barrets de pirata per a tots aquells que desitgin tombar el vaixell: Buscarem el salvador, qui serà?

A més a més omplirem la plaça amb 45 jocs tradicionals repartits en sis estructures de fusta!!! Aquests jocs faran que els nens i nenes, així com els pares i mares, potenciïn l’agilitat, l’equilibri, l’habilitat i l’organització entre ells. Es tracta de jocs lliures, els nens decideixen per si mateixos si volen fer una carrera de sacs o bé jugar a estirar la corda, practicar amb els diàbolos o provar a caminar amb les xanques, entre molts altres jocs.

+Fotos
Ens ataquen els pirates! Ens ataquen els pirates! Ens ataquen els pirates! Ens ataquen els pirates!

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture