¿No ves este contenido en Español? Tradúcelo haciendo clic aquí

D-Fectos Personales (tribut a M-Clan)

Enrera

D-Fectos personales: un tribut a l’extensa carrera de M-Clan, una de les bandes més destacades en el panorama musical dels ultims 20 anys.

«Carolina», «Sopa Fria», «Quedate a Dormir» o «Llamando a la Tierra! són alguns dels èxits que M-Clan ha portat a les llistes d’èxits amb un rock rotund i un so propi.

Creadors del seu mític «Sin Enchufes» (2001) que els va catalpultar a la fama indiscutible i després de 5 àlbums d’estudi més, va arribar el concert del 6 i 7  de Juny del 2014 al Teatre Circo Price, editant el doble àlbum «Dos Noches en el Price» en el que una gravació de mes de una hora i mitja repassen la trajectòria musical.

Aquest es el repertori que D-Fectos Personales porten als escenaris, el repertori que la banda original va seleccionar per al concert «Dos Noches en el Price», el espectacle «insignia» de M-Clan interpretant els temes mítics de la banda murciana.

+Fotos
D-Fectos Personales (tribut a M-Clan) D-Fectos Personales (tribut a M-Clan) D-Fectos Personales (tribut a M-Clan) D-Fectos Personales (tribut a M-Clan)

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture