¿No ves este contenido en Español? Tradúcelo haciendo clic aquí

Crema Catalana

Enrera

CREMA CATALANA és un grup d’havaneres fundat al setembre de l’any 2015, i que compte amb una àmplia experiència de tots els seus components damunt de l’escenari. Sent el desig de fer arribar, a tothom que els escolti, una tradició tan arrelada a tot el territori català com són les havaneres i el cant de taverna. Exhibeix un tarannà alegre, fresc i actual, combinant els temes més populars amb els de nova composició, conservant al mateix temps l’essència de l’havanera tradicional.

CREMA CATALANA Grup d’havaneres ens arriba des de Sant Vicenç dels Horts, amb una manera de fer en les seves actuacions que els identifica, i de ben segur, esdevé per el públic una formidable vetllada i agradable audició. Incorpora en el seu repertori havaneres, valsos mariners, balades, boleros, sardanes i altres estils emmarcats en el «cant de taverna»

+Fotos
Crema Catalana Crema Catalana Crema Catalana Crema Catalana

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture