¿No ves este contenido en Español? Tradúcelo haciendo clic aquí

CANÇÕNS

Enrera

La cobla Flama de Farners i Névoa s’han fusionat per presentar el projecte musical CANÇÕNS, on la música portuguesa i la catalana estableixen vincles musicals. 

CANÇÕNS esdevé un espectacle musical amb un repertori de temes protuguesos com “Redondo vocábulo” o “Grândola, vila morena” de José Afonso, “Balada da Rita” de Sérgio Godinho, “Porque me ollhas assim” de Fausto, “Muda de vida” d’António Variações i altres autors….melodies i lletres meravelloses que han estat part fonamental de la història musical lusa així com algunes composions catalanes com “Cançó de suburbi” d’Ovidi Montllor, “De mica en mica” de Joan Manuel Serrat o “La Plaça del Diamant” de Ramon Muntaner, que establiran un pont més entre les dues cultures.

El format de l’espectacle és de cantant (Névoa), bateria, piano i cobla (La Flama de Farners)  sota la direcció musical de Jordi Molina i arranjaments de Ramon Cardo, Xavi Molina, Jordi Fontanilles i Jordi Casas. 

+Fotos
CANÇÕNS CANÇÕNS CANÇÕNS CANÇÕNS

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture