¿No ves este contenido en Español? Tradúcelo haciendo clic aquí

Anaïs Vila

Enrera

Anaïs Vila (1988) és una cantautora i cantant catalana nascuda a Santpedor.

Ha publicat «Entre els dits» (Temps Record, 2015) , «Fosc, cançons per veure-hi clar» (Temps Record, 2017) i «Contradiccions» (Temps Record, 2020). Ha actuat al Festival de Guitarra de Barcelona (maig 2015), al Festival Strenes de Girona (abril 2016), a les Vesprades de Fonollosa (juliol 2016), al Festival Barnasants (2017 i 2018) o a l’Altacústic (2019). Finalista dels Premis Descoberta i dels Enderrock com a artista revelació i millor cançó d’autor per “Entre els dits” el 2016, Vila ha presentat, també, les seves cançons a Liverpool, el desembre del 2017.

Anaïs Vila ha tret a la llum, també, un EP digital juntament amb Gerard De Pablo, líder de Pantaleó, titulat «Epíleg» (Temps Record, 2019) on han revisat a guitarra i veus alguns dels seus temes més emblemàtics. Durant un any han fet gira junts per Catalunya i Menorca.

Paral·lelament al seu projecte com a cantautora, Vila forma part de les Wom’s Collective, un projecte musical liderat per Clara Luna i Laia Fortià i, juntament amb Magalí Datzira i Gessamí Boada, grava veus i guitarres al primer àlbum d’aquest grup. A més a més, ha participat en les produccions EXISTÈNCIA PARAL·LELA (performance de música i dansa) i HOMENATGE A LLACH, al costat del pianista Mateu Peramiquel, i ha posat veu a HESSE, un projecte de música electrònica de Pep Soler, amb el que han editat dos àlbums («Prometeu» i «Febre»).

S’ha format com a músic a la EMM de Santpedor durant la seva infantesa i adolescència, ha rebut classes de cant clàssic de Núria Checa i de cant modern de Gemma Abrié, Errol Woisky, Isabel de Llanos i Rubén Fernàndez, quatre anys de tècnica vocal amb Elisabeth Castro i un any amb Mariona Castillo, amb qui segueix treballant veu i cos. Ha estudiat un any de comèdia musical a l’escola Coco Comín de Barcelona i dos anys de Jazz i Música Moderna al Taller de Músics de Barcelona. El 2016-17 va estudiar el Foundation Certificate in Pop Music & Music Technology en l’especialitat de songwriting a la LIPA (Liverpool Institute For Performing Arts), la prestigiosa escola d’arts fundada per Paul McCartney.

+Fotos
Anaïs Vila Anaïs Vila Anaïs Vila Anaïs Vila

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture