https://www.oa2produccions.cat/costa-brava/

Cobla Orquestra Costa Brava

Enrera

L’Orquesta Costa Brava va ser fundada l’any 1956 a Palafrugell per un grup de músics procedents de les millors orquestres del moment.

Ha mantingut sempre una trajectòria brillant, en la que destaquen diverses actuacions a l’estranger que culminen amb la que es va celebrar en l’acte d’homenatge al pintor Joan Miró a París. Pel que fa a casa nostra, podríem indicar com a actuacions més rellevants les que la Costa Brava ha realitzat al Palau de la Música Catalana i a programes de TV3 com “L’Envelat” i “Festa Major“.

La seva discografia és considerable, especialment en la vessant de la música per a cobla, en la que està avalada per marques tan prestigioses com Philips o Columbia.

El concert és la part més completa i complexa del nostre espectacle, aconseguint una unió perfecta entre música i escenografia, sense descuidar cap dels aspectes indispensables com són música, dansa i vestuari.

El ball és el moment de gaudir de la música i de deixar-se emportar pel ritme dels nostres temes. Balls de saló com el Bolero, el Txatxatxá, la Cúmbia, el Pasdoble, el Fox-trot, el Swing, el Vals i el Tango entre d’altres amb temes d’ahir, d’avui i de sempre. També disposem de repertori de final de festa amb versions per jovent i sel·leccions de la millor música del 60s, 70s i 80s . Amb el nostre repertori de ball, adequat al públic assistent i dissenyat al moment, teniu garantitzada una vetllada inoblidable.

Com a cobla que som, no podem descuidar la sardana, la nostra música per excel-lència.

Oferim un ampli repertori que abarca des dels grans compositors de sempre fins a les joves promeses d’avui dia. Un ventall de grans obres interpretades per ballar, per escoltar, per gaudir i per sentir amb el cor els sons de la nostra terra.

+Fotos
Cobla Orquestra Costa Brava Cobla Orquestra Costa Brava Cobla Orquestra Costa Brava Cobla Orquestra Costa Brava

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture