Notice: Trying to get property 'slug' of non-object in /hosting/www/oa2produccions.cat/public/wp-content/themes/piqture/functions.php on line 12 OA2 Produccions | Taller de percussió - OA2 Produccions

Taller de percussió

Enrera

El nostre director d’orquestra ensenyarà a tocar diferents instruments atractius per les seves dimensions i originals pel seu so com ara: tambors i granotes de dimensions gegants!!
Els nens i nenes aprendran a seguir el ritme i, a més, aquest taller els estimularà a fer música d’una manera diferent, divertida i participativa.
Oferim un espai acollidor, entarimat, delimitat amb tanques de fusta, emmoquetat amb catifes i coixins, i decorat amb canyes i palmeres per garantir un bon ambient!!
En definitiva, oferirem als nens i nenes la possibilitat de formar part d’una orquestra! Cada orquestra representarà al final del seu assaig una obra musical. Quina serà la més aplaudida?

+Fotos
Taller de percussió Taller de percussió Taller de percussió Taller de percussió

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2020 OA2 Produccions · Avís Legal i Política de Privacitat - Design Piqture