Search
Close this search box.

Sopa de Peix

El grup d’havaneres Sopa de Peix va néixer a l’octubre de l’any 2008, per iniciativa del conegut acordionista de Valls Joaquim Gelambí.

Malauradament, ell no va veure el seu projecte acabat, i els que van quedar van voler continuar perquè la seva obra sortís a la llum.

Els seus components fundadors van ser junt amb en Quim, en Joan Iscle Pujol i l’ Armand Torné.

Al juliol de l’any 2009, s’incorpora el César Pires, i aquí comença oficialment el Grup d’havaneres Sopa de Peix, en una actuació el 18 de juliol de l’any 2009 a Santa Coloma de Queralt.

L’any 2010 el grup incorpora al Tony Sanahuja, un jove amb veu de baix i una gran experiència dins del món de l’havanera, passant així de tres a quatre el nombre dels components.

A finals del 2013 el César Pires deixa la formació, i amb la finalitat de substituir-lo, entra a formar part del grup el prestigiós Conrad Setó, conegut músic, compositor i arranjador, aportant un dels instruments més emblemàtics dins dels grups d’havaneres: l’acordió.

L’any 2015 entra a formar part del nostre grup en Xavier Martin Saigí, com a guitarrista i veu tenor.

Amb la seva trajectòria s’ha anat consolidant com un dels grups d’havaneres punters a la província de Tarragona.

Havaneres, valsets mariners, cançons de taberna i tradicionals catalanes, es el que ens ofereix aquest grup en les seves actuacions.