Search
Close this search box.

Segona mà

Segonamà neix a la demarcació de Tarragona d’una forma molt natural, en un garatge amb diversos amics, molta música i passió. El primer disc Endinsa’t els va portar tres nominacions dels premis Enderrock 2016. Ara, després de set anys d’escenaris a l’esquena i 130 concerts, el grup es planteja aquest segon disc com un gran repte a assolir.
Respira és un recull de deu cançons plenes de diversitat musical, les lletres despullen la realitat del grup, ja que la majoria estan basades en les seves vivències. El disc va ser enregistrat i mesclat als estudis Can Perdaler (Artés) de setembre de 2017 a novembre de 2017 de la mà de David Rosell. La masterització ha anat a càrrec de Nicolás Litwin als estudis Mastering Mansion (Madrid).
Musicalment el grup segueix jugant i fusionant estils. Així, en aquest treball podem apreciar trets de salsa, rock, pop, reggae, i inclús la primera bachata en català, que tanca el disc. Aquest treball compta amb les col·laboracions especials de Txarango a Crida, de Che Sudaka a El Porvenir i de Doctor Prats a Tot el que escoltareu.
En aquests set anys de trajectòria, Segonamà ha anat trepitjant més d’un centenar d’escenaris de Catalunya i del País Valencià. Incloent festivals com l’Acampada Jove i el Bioritme.