Notice: Trying to get property 'slug' of non-object in /hosting/www/oa2produccions.cat/public/wp-content/themes/piqture/functions.php on line 12 OA2 Produccions | Querencia Animal (tribut a El Último de la Fila) - OA2 Produccions

Querencia Animal (tribut a El Último de la Fila)

Enrera

Querencia Animal es una banda formada per sis músics que provenen de diferents àmbits i estils musicals amb treballs discogràfics al mercat nacional.

Ofereixen un concert de 2 hores aproximadament i interpetent els temes més coneguts de Manolo García i El último de la fila com “Insurrección”, “Querida Milagros”, “Prefiero el trapecio” o “Pájaros de barro” entre molts d’altres. El respecte i admiració per una de les bandes més influents i la semblança de la veu del cantant amb Manolo García, fan del show un concert imprescindible per tot aquell amant de la bona música.

+Fotos
Querencia Animal (tribut a El Último de la Fila) Querencia Animal (tribut a El Último de la Fila) Querencia Animal (tribut a El Último de la Fila) Querencia Animal (tribut a El Último de la Fila)

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2020 OA2 Produccions · Avís Legal i Política de Privacitat - Design Piqture