¿No ves este contenido en Español? Tradúcelo haciendo clic aquí

Brincadeira

Enrera

Brincadeira neix l’any 2004 a partir de les trobades de percussió al Parc de la Ciutadella (Barcelona). Durant els seus 15 anys, la formació a passat de ser un grup de percussió amateur a ser una de les Companyies de percussió de carrer més reconeguda del panorama europeu, gràcies a la «creació de melodies a través del moviment», una marca essencial en els seus diversos espectacles..

El seu director artístic Edison Aguilar destaca sobretot per la seva capacitat d’evolucionar constantment i les ganes de generar paisatges i instants inimaginables, ressaltant la direcció musical de Vibra (2016).

La formació és Endorser MEINL des de 2015, una de les grans marques de la indústria musical, també col·laboren amb BAART.

Espectacles:

Evolution 2.0 Com la paraula diu, és un espectacle que està en desenvolupament constant. El procés de creació musical i coreogràfic es basa en el coneixement i equilibri de les virtuts i els defectes de les persones que el formen. Treballant tant en el creixement personal com l’aspecte social. El moviment i la velocitat d’execució propicien situacions inimaginables de connexió amb el públic, descobrint així el camí d’un nou SILENCI.

PERCULIGHTS, és un espectacle itinerant de carrer on el moviment, el ritme i la percussió generen dinàmiques de llum i color a temps real. El resultat de fusionar la força del tambor i les noves tecnologies donen pas a una maduresa inusual i un punt d’inflexió en la creació de la CIA.

Vertical neix de la idea de transmetre a través del moviment i el so, la bellesa que s’amaga a la ciutat de Barcelona. La ciutat es troba en una constant recerca de la realitat, i ens ajuda a entendre que la nostra vida ha de ser una improvisació «sense més» …

I en aquest punt trobem l’equilibri.

TRANSPARENT O INVISIBLE?

+Fotos
Brincadeira Brincadeira Brincadeira Brincadeira

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2023 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture