http://www.oa2produccions.cat/erotic-giust/

Eròtic Giust

Enrera

Atracció, provocació, languidesa, insinuació, deler… són algunes de les arestes d’aquest particular univers eròtic que vuit músics construïm al llarg d’un espectacle que combina arts escèniques, poesia i prosa. Amb una mirada oberta recollim des de textos escrits per l’ocasió fins a d’altres que tenen segles d’història, i passant per la formalitat més clàssica, la sensibilitat més delicada o el llenguatge més directe, tots mostren diferents tipus de passions que poden despertar les relacions humanes en totes les seves formes i colors.

El ritme d’Eròtic Giust està marcat per un joc de contraposicions, un balanceig irregular entre rima i vers lliure, entre instruments i veu, entre cant i parla. El giusto-sil·làbic és un tipus d’organització mètrica que dóna nom a l’espectacle i forma a unes músiques que es troben amb el text per acompanyar-lo en prosòdia i significat. D’aquí surt una multitud desordenada de ritmes coixos i compassos irregulars que, acompanyats de sonoritats que ens evoquen a la mediterraneïtat i al folklore, ens connecta amb un vast patrimoni de tradició oral molt oblidat però que, en clau de nova composició, resulta original i actualitzat.

+Fotos
Eròtic Giust Eròtic Giust Eròtic Giust Eròtic Giust

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2021 OA2 Produccions · Avís Legal i Política de Privacitat - Design Piqture