Search
Close this search box.

Els Atrapa Dracs (Jocs de fusta)

Els Atrapa Dracs es tracta d’uns jocs tradicionals de fusta en gran que ens porten una bona estona d’entreteniment i esbarjo, com sabem el joc és l’activitat bàsica i fonamental que fan els infants de manera natural.
Nosaltres utilitzem el joc com activitat en què es reconstrueixen, sense finalitats utilitàries directes, les relacions socials entre els infants generant una activitat de plaer que no es realitza amb una finalitat exterior a ella, sinó per ella mateixa.
Cerquem que el joc impliqui la realització d’una acció motriu, que la prioritat del joc es trobi en l’entreteniment i que sigui una activitat que sorgeix lliurement i sigui espontània.

Covid – 19

En aquests moments s’ha de seguir les recomanacions dels distanciament social i per tant hem creat dos circuits lúdics amb les distancies de 2 metres entre taula i taula de joc donant entrada al circuit després de posar-se un bany de alcohol amb gel a les mans a 2 nens/es si son família cada 4 minuts (si el nen/a no va acompanyat per un altre nen/a pot entrar amb un adult)
Com hem dit hi haurà dos circuits: un recorregut per a majors de 5 anys i un altre recorregut per a menors de 5 anys amb jocs adequats a la seva edat. Al sortir del circuit els infants disposaran d’un altre rentat amb alcohol amb gel.
El circuit per als més petits pot assolir un màxim de 20 nens i nenes amb la nova normativa i el circuit pel majors de 5 any pot assolir una quantitat de 36 nens i nenes, la quantitat ara mateix està ajustada a que nomes hi hagi 2 persones per joc i si un nen va sol jugaria amb l’adult que l’acompanyes.
En tot moment és cercarà que l’entorn sigui segur i ens reservem el dret de tancar l’activitat total o parcial si per qualsevol motiu és deixen de complir els protocols que garanteixen la seguretat.