Search
Close this search box.

Bombollers

L’associació Cultural Els Bombollers de Cervera va constituir-se l’any 1997 per un grup d’amics aficionats a la percussió i amb moltes ganes de fer créixer la cultura popular del seu entorn.

L’associació continuà creixent i avançant, facilitant a persones de nou accés l’aprenentatge i adaptació dins el grup així com també participant exitosament en tot tipus de celebracions populars i festives, com ara animació de concerts i fires, acompanyament de colles geganteres i de diables, aniversaris, bodes, carnavals, curses, tallers de percussió i un llarg etcètera.

En l’actualitat, més de 20 anys després de la seva creació, Els Bombollers de Cervera som una associació cultural sense ànim de lucre dedicada a la percussió, amb el tabal com a instrument principal, i amb més de 40 membres adults i 20 infants en actiu que realitzem una mitjana de 40-50 actuacions l’any. Això ens permet comptabilitzar, des de l’inici fins ara, prop de 1000 actuacions realitzades de tot tipus i més de 100 persones que han passat pel grup i guarden grans records d’amistat, cooperació i alegria, premisses bàsiques que representen l’èxit d’aquesta entitat.