¿No ves este contenido en Español? Tradúcelo haciendo clic aquí

Una altra carta als reis

Enrera

Aquesta és la història de dos amics, en Litus i el Federico, que cada dia es troben per jugar una partideta al dominó, però avui serà un dia especial, perquè faran el pessebre… el que ells no saben –per que ja s’han fet grans i han perdut una mica la il·lusió del Nadal– és que les figures quan es fa de nit prenen vida. De sobte la història agafa un gir inesperat.
Us imagineu poder parlar amb les figures del pessebre? I que a més us puguin ajudar a escriure la carta als reis? Amb una mica de imaginació tot és possible, fins i tot per a les persones de més edat, com els nostres avis i àvies.
Espectacle amb dos actors i titelles de guant. Molt participatiu, donat que els petits s’identifiquen amb els personatges, ja que ells –en l’època que es representa- també estan preparant la seva carta als reis.
El pessebre, les joguines, els Reis Mags i sobretot la carta són els elements principals d’aquest espectacle, tractats d’una manera molt divertida i crítica al mateix temps.

+Fotos
Una altra carta als reis Una altra carta als reis Una altra carta als reis Una altra carta als reis

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture