https://www.oa2produccions.cat/popurris-band/

Popurris Band

Enrera

Mai has entès per què els grups de versions que interpreten cançons senceres de més de 4 minuts? Popurris Band és el grup de versions per la teva festa major! Més de 100 cançons en un espectacle de música i riures al llarg de dues hores sense pràcticament pauses.

Barreges impossibles dintre d’un mateix popurri per no parar de ballar: la canción del verano, rumbes, el millor del pop i rock català actual i dels 90, les cançons més frikis, aquella melodia d’un anunci que no et pots treure del cap, els millors camareros, pop i rock espanyol, reggae i ska a dojo, reggaeton, rock urbà, bandes sonores de sèries de televisió de tots els temps, etc…

Havies imaginat que escoltaries en un mateix repertori a Kiko Veneno, Txarango, Ska-P, David Bisbal, Els Pets, Marisol, Nil Moliner, Radio Futura, Buhos, El Canto del Loco, Azucar Moreno, La Pegatina, Rocio Jurado, Los Suaves, Aitana, La Casa Azul i la banda sonora de “Física y Química”?

La banda que beu de la font de l’artista més TOP fent popurris: el gran Miquel del Roig. Popurris Band és el grup de versions que estaves esperant. POPURRÍ, POPURRÍ !! POPURRÍ, POPURRÍ!

+Fotos
Popurris Band Popurris Band Popurris Band Popurris Band

OA2 Produccions

Empresa amb una llarga experiència en el món dels espectacles, la música, l'oci i la cultura.
El reconeixement dels companys de professió i dels clients que em treballat al llarg de la nostra trajectòria, avalen la nostra professionalitat i transparència.

Oficines

C/ Savines, 1, 25200 Cervera
De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h
973 531 301
info@oa2produccions.cat

© 2024 OA2 Produccions · Avís Legal | Política de Privacitat | Política de Cookies - Design Piqture